Ral kleuren

Vos Gietvloeren, kleurrijke gietvloeren van modern tot klassiek

Receptie System Floors

Neem contact op voor passend advies en een scherpe offerte

Vos Gietvloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van Gietvloeren en ondervloeren voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Onze vloeren zijn geschikt voor bijna iedere ruimte, zoals woningen, kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, showrooms, mechanische industrie, garages en de consumptieve sector. Vos Gietvloeren maakt strakke naadloze vloeren geheel op maat en in uiteenlopende kleuren.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie, voor het maken van een showroom- afspraak of een vrijblijvende offerte aanvraag. Wij zijn bereikbaar op: 070-3585413

Openingstijden Vos Gietvloeren zijn maandag t/m zaterdag: 8:30 uur - 17:30 uur

Uw opdrachten zijn ook in het weekend uit te voeren.

Onze missie

Vos Gietvloeren wil dat de branche bestaat uit uitsluitend ervaren applicateurs, zodat consumenten en zakelijke klanten het beste krijgen van wat een gietvloer kan leveren. Een duurzame goed te onderhouden vloer. Met advies dat veelal onbetaald geschiedt zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent over wat noodzakelijk is voor het verkrijgen van een duurzame vloer. Tenslotte is een vloer voor 24/7 gebruik en zijn de kosten net als iedere aankoop altijd weer een investering. Waarom dan ook niet de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar Vos Gietvloeren voor staat.

Hoe wij werken

Wij doen uw huidige offerte vergelijken voor het maken van het scherpste aanbod tegen de beste kwaliteit of als u nog geen offerte heeft, dan maken voor deze voor u op maat. Wij komen ook bij u langs voor het opnemen van de vloer en geven u advies op basis van uw wensen en uw situatie. U bent ook welkom (op afspraak) op ons kantoor voor een bezoek aan onze showroom. Wij leveren gietvloeren en ondervloeren door heel Nederland.

 

WIJ HELPEN U GRAAG BIJ HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE

Vraag nu vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat aan of
mail ons uw huidige offerte voor een offertevergelijking.